top of page

Vino Vidi Vici

Wijnhandel - Wijnproeverij - Wijnbar

Vino Vidi Vici

Vooral een gezellige ontdekkingstocht

Wijn drinken is lekker, wijn drinken is leuk, wijn drinken is een keuze en wijn kopen is lastig. Maar… welke wijn is nu lekker? En welke wijn wilt u kopen? De duurste wijn, de fles met dat mooie Château op het etiket of toch de wijn met het hoogste alcohol percentage? Wij zijn van mening dat u een fles wijn pas kunt kopen als u weet wat er in de fles zit! Bij Vino Vidi Vici in Valkenburg aan de Geul bepaalt ú daarom zelf wat lekker is! Ontdek hier uw eigen smaak. Wit, rood of rosé, droog of zoet… proef en kies!

Genieten

Wij willen niet dat u alleen maar proeft en kiest. Nee, u moet genieten en de Bourgondiër in uzelf naar boven halen. Wij doen hiertoe een poging niet alleen met lekkere wijnen, maar ook met sfeer en heerlijke Vino Vidi Vici hapjes. Kortom, neem rustig de tijd om op uw gemak te slurpen.

Uw eigen smaak ontdekken staat centraal bij Vino Vidi Vici!

Hoe ontdekt u nu uw eigen smaak? Heel simpel, door te proeven, heel veel te proeven. Bij Vino Vidi Vici kunt u alle wijnen in de zaak zien, ruiken, proeven en als u wilt aanraken. Het enige dat u hoeft te doen is op het knopje te drukken van ons unieke wijnproefsysteem en het proefslokje valt rustig in uw glas, uiteraard op de juiste temperatuur. Daarna ruikt, proeft, slurpt en geniet u van de gekozen wijn. Na een stukje Limburgse kaas of ham of…. begint het hele ritueel weer opnieuw. De volgende wijn staat immers alweer op u te wachten.
Natuurlijk staan wij voor u klaar om u op weg te helpen. Maar ú kiest echt zelf de wijn!

Proef en kies

Wat kost dat allemaal zult u zich afvragen? Heel simpel… alle slokjes kosten € 0,50 per slokje. Dus voor € 2,50 kunt u 5 verschillende wijnen proeven, en voor € 5,00 kunt u 10 wijnen proeven. Vindt u één of meerdere wijnen lekker, dan kunt u deze wijnen vanzelfsprekend direct kopen bij Vino Vidi Vici.
Ook kunt u bij ons terecht voor een glas wijn of een fles wijn om aan de tafel van te genieten.

VINO VIDI VICI:

WIJNHANDEL– WIJNPROEVERIJ – WIJNBAR

Proef & kies

Arrangementen & Feesten

PROEVEN MET 2, 6, 10 OF 50 PERSONEN

Samen wijn drinken is gezellig, leuk en informatief. Mooie discussies voeren over de smaak, de frisheid van een wijn, de zuurgraad of het tanninegehalte. Altijd weer levert wijn levendige gesprekken op.

Op zoek naar een geheel verzorgd, maar vooral een smaakvol uitstapje met collega’s, vrienden, relaties of families? Dan bent u bij Vino Vidi Vici aan het juiste adres! Speciaal voor groepen tot maximaal 50 personen hebben hebben wij mooie arrangementen samengesteld. U kunt dan genieten van overheerlijke wijnen uit de hele wereld in een prettige en sfeervolle ambiance. Uiteraard kunnen wij ook op basis van uw wensen een arrangement op maat samenstellen.

Reserveer vooraf, geef de organisatie uit handen en geniet van een smaakvol samenzijn bij Vino Vidi Vici.

"Un petit verre de vin d'Alsace, c'est comme une robe légère, une fleur de printemps, c'est le rayon de soleil qui vient égayer la vie."
Arrangementen

DE WIJNEN

MET ZORG EN SMAAK SAMENGESTELD

Wijn proeven, wijn ruiken en je eigen smaak ontdekken. Heel erg leuk, lekker en interessant om te doen, maar daar heeft u toch echt wijn voor nodig! Smaak is subjectief en dus moeilijk of eigenlijk niet te doorgronden. Om u de gelegenheid te bieden u eigen, unieke voorkeur te laten ontdekken heeft Vino Vidi Vici een wijnassortiment samengesteld uit zowel de “oude” als de “nieuwe” wereld. Daarnaast zijn Zuid-Limburgse wijnen een vast onderdeel van ons aanbod. Het wijnassortiment van Vino Vidi Vici is met zorg (en na heel, heel veel proeven) samengesteld.

Wijnen

WIJN (NA)BESTELLEN

Heeft u al eens wijn geproefd en/of gekocht bij Vino Vidi Vici en is deze wijn u uitstekend bevallen? Dan kunt u deze wijn nabestellen. Of wilt u eens iets nieuws proberen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Uiteraard kunt u ook telefonisch bestellen, 043-8525317 of per email.

Bestellingen zijn altijd per doos (6 flessen). Daarbij is het wel mogelijk om combinaties te maken. U mag en kunt dus 6 verschillende flessen bestellen! Zeker als u verschillende wijnen wilt proberen!

Bezorgen: In een straal van 15 km zijn de bezorgkosten gratis.
Verzendkosten: De verzendkosten binnen Nederland zijn altijd € 7,95.
Vanaf 18 flessen of boven een bestelling van € 120,- zijn er geen verzendkosten.

OM HEERLIJK THUIS TE GENIETEN

"Hip om op deze wijze een wijntje te proeven samen met vrienden of zakelijk. Een lekkere keuze van hapjes en kleine gerechten maken het af tot een zeer geslaagde middag of avond. Zeker een aanrader om de duurdere wijnselectie te verkennen, laat je verrassen. Een ware aanrader!"

"Nu al 4x geweest met een wijnproeverij. Leuk om met vrienden te doen. Heerlijke wijnen met een hapje en altijd weer verleid tot een mooie wijn mee naar huis!"

Contact

DAALHEMERWEG 6, VALKENBURG AAN DE GEUL

PROEFENKIES@GMAIL.COM / TEL: 043-8525317

Openingstijden

*** Wegens vakantie gesloten van 6 t/m 19 juli 2024 ***

  • Maandag: op aanvraag

  • Dinsdag: op aanvraag

  • Woensdag: op aanvraag

  • Donderdag: vanaf 13.30 uur

  • Vrijdag: vanaf 13.30 uur

  • Zaterdag: vanaf 13.30 uur

  • Zondag: vanaf 13.30 uur

Ook in de avonduren zijn er volop mogelijkheden!

Heeft u een vraag over een speciale wijn of over onze arrangementen?

Laat het ons gerust via onderstaand formulier weten. Uiteraard kunt u het contactformulier ook gebruiken om lekkere wijnen na te bestellen.

Velden voorzien van een * graag invullen.

logo_vinovidivici_wit.png
NIX18-rgb-payoff-diapositief.png

Hartelijk dank, uw bericht is met succes verzonden.

BTW nummer: NL 159000944B02
Kamer  van Koophandel: 55229484

Contact
bottom of page